Oul este un aliment complet și bogăția lui nutritivă cu greu poate fi egalată de un altul.
Cei mai mulți dintre noi cunosc doar câteva modalități de a le prepara: fierte, moi sau tari, prăjite, omletă. Dar oul este atât de versatil și pretabil la a fi gătit în cele mai diverse moduri, încât este păcat să nu le experimentăm.
Iată 10 feluri în care se mănâncă ouăle în jurul lumii:
De ce să consumi ouă poșate? Pentru că păstrează toate calitățile nutritive fiind gătite astfel, fiind una dintre cele mai sănătoase metode de preparate. Ouăle …
→
Ouăle sunt o sursă la îndemână, accesibilă și perfect bio-disponibilă de proteine și nutrienți cu valoare biologică înaltă. Ele sunt, de asemenea, în mod natural …
→
Cozonacul este o prăjitură tradițională românească și bulgărească, fiind în mod tradițional gătită de Paște sau Crăciun. O prăjitură asemănătoare este Panettone, …
→