Calitatea, atribut al fidelității clienților

10 feluri în care se mănâncă ouăle în jurul lumii

Oul este un aliment complet și bogăția lui nutritivă cu greu poate fi egalată de un altul.

Cei mai mulți dintre noi cunosc doar câteva modalități de a le prepara: fierte, moi sau tari, prăjite, omletă. Dar oul este atât de versatil și pretabil la a fi gătit în cele mai diverse moduri, încât este păcat să nu le experimentăm.

Iată 10 feluri în care se mănâncă ouăle în jurul lumii:

De ce să consumi ouă poșate? Pentru că păstrează toate calitățile nutritive fiind gătite astfel, fiind una dintre cele mai sănătoase metode de preparate. Ouăle …

Ouăle sunt o sursă la îndemână, accesibilă și perfect bio-disponibilă de proteine și nutrienți cu valoare biologică înaltă. Ele sunt, de asemenea, în mod natural …

       Cozonacul este o prăjitură tradițională românească și bulgărească, fiind în mod tradițional gătită de Paște sau Crăciun. O prăjitură asemănătoare este Panettone, …