Calitatea, atribut al fidelității clienților

Ferma

Ferma Aviputna deține 5 hale de găini ouătoare si una de tineret aviar. Folosim numai găini Lohman Brown Classic, cea mai răspândită rasă de găini ouătoare din lume, fiind întâlnită în aproape toate zonele lumii.  Este totodată una dintre cele mai robuste și viabile rase, ouăle produse de aceasta fiind de culoare roșie.

Ferma Aviputna parcurs un continuu proces de modernizare grație unei investiții de peste 3 milioane de euro. Beneficiarii tehnologiei pe care o deținem – de creștere la volieră a găinilor și a tineretului de înlocuire  unică în România –  sunt chiar consumatorii. Aceștia pot avea în dieta zilnică ouă provenite de la găini nestresate, cu o valoare nutrițională deosebită, deoarece respectăm regulile impuse de către Directiva Consiliului Uniunii Europene privind spațiul și libertatea de mișcare a fiecărei păsări. Ouăle produse de ferma Aviputna au codul 2.

Activitatea desfășurată aici este asigurată și controlată permanent printr-un sistem automatizat de hrănire, iar mediul de creștere respectă temperatura, umiditatea și igienizarea optime. De asemenea, respectăm cu strictețe condițiile de protecție a mediului înconjurător și de biosecuritate.

Echipa care desfășoară activitatea este compusă din personal cu o vastă experiență în creșterea păsărilor.

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua