Calitatea, atribut al fidelității clienților

Certificări

În ultimii ani, Aviputna Golești s-a dedicat total producției de ouă de o calitate superioară, cu un conținut sănătos și un gust unic.

Respectul pentru mediu și pentru confortul păsărilor ouătoare, a generat din partea noastră un interes crescând pentru implementarea celei mai noi tehnologii din domeniu.

Dorința de a livra un produs de cea mai bună calitate, care să fie conform cu așteptările unor clienți exigenți, informați și educați, a creat necesitatea unui control riguros al tuturor proceselor, fixarea celor mai înalte obiective de calitate și aducerea lor riguroasă la îndeplinire.

În acest sens, certificările din domeniu ne indică drept o firmă al cărei scop este acela de a crește continuu satisfacția clienților, generând încredere și fidelitate față de brand.

La acest moment, ferma Aviputna Golești are toate certificările industriei de profil, dar și certificări suplimentare care atestă transparența, eficiența și modernitatea proceselor interne: sistemul de management al calităţii ISO 9001:2008, sistemul privind siguranţa alimentară/ HACCP, ISO 22000:2005.

Calitatea ouălor ”Din  Ogradă” a fost confirmată şi de către două organisme de atestare a calităţii şi siguranţei alimentare din Gemania, Aviputna Golești fiind singura fermă din ţară care a obţinut certificatul KAT pentru F.N.C., ferma şi depozitul de ouă.

 

diploma itqi

Mai multe detalii despre acest premiu – Superior Taste Award

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua