Calitatea, atribut al fidelității clienților

Sistem creștere

Ferma Aviputna Golești investește continuu în sistemul de creștere din respect pentru așteptările consumatorilor noștri: ouă sănătoase, produse într-un mediu calitativ și sigur, cu respectarea normelor europene celor mai stricte.

Aviputna derulează o afacere responsabilă, scop în care deține o structură integrată de producție, cu un control riguros asupra tuturor verigilor care compun acest lanț.

Un flux intern bine stabilit este garanția pentru un produs cu valoare biologică ridicată, ce respectă pe de o parte cele mai severe norme europene, pe de altă parte cerința de produse alimentare sănătoase, tendință în continuă creștere în rândul consumatorilor români.

Aviputna Golești este prima fermă de găini cu capital integral privat din țară. Din 1991 până în prezent aceasta s-a aflat permanent în top 5 ferme avicole din ţară în ceea ce privește producţia de ouă.

Peste 3.000.000 euro au fost investiți până în 2012 ca parte a proiectului de modernizare a fermei Aviputna, care în prezent beneficiază de o tehnologie unică în România de creştere la volieră a găinilor şi a tineretului de înlocuire.

Ferma noastră este beneficiara unui sistem de creștere la volieră, a găinilor și a tineretului de înlocuire, unic în România. Este un sistem de creștere provenită de la firma germană Big Dutchman care permite păsărilor să crească liber, la sol, fără să fie expuse nici unui factor de stres și care respectă toate regulile impuse de Directiva Consiliului Uniunii Europene 1999/74/EC. Ca urmare a acestui fapt, ouăle produse în ferma noastră au codul 2 și o valoare biologică ridicată, ce respectă pe de o parte cele mai severe norme europene, pe de altă parte cerința de produse alimentare sănătoase, tendință în continuă creștere în rândul consumatorilor români.

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua