Calitatea, atribut al fidelității clienților

Misiune, viziune, valori

Misiune

Ouăle produse sub brandul ”Din Ogradă” au devenit sinonime cu alimentația sănătoasă și gustul distinct, bogat, bun.

Dorim să păstrăm aceasta caracteristică unică în România și să oferim consumatorilor garanția celei mai bune alegeri.  Misiunea noastră este aceea de a contribui la alimentația sănătoasă a românilor cu un produs de calitate înaltă, caracterizat de o valoare biologică și nutritivă certă.

Dorim ca încrederea generată de produsele fermei Aviputna Golești să se consolideze și extindă continuu prin cucerirea de noi segmente și creșterea cotei de piață.

Viziune

Linia de forță pentru aducerea la îndeplinire a misiunii noastre o reprezintă actualizarea permanentă a tehnologiei, împletită cu o resursă umană performantă, capabilă să înțeleagă și să satisfacă prin calitate așteptările clienților.

A fi în linie cu cercetarea de profil și a implementa cele mai noi soluții tehnologice pentru un produs alimentar sănătos, în condiții de igienă absolută și cu respectarea condițiilor de mediu, este sinonim cu respectul pe care-l datorăm clienților.

Valori

Livrarea produselor noastre prompt, continuu, respectând  calitatea, siguranța alimentară și prospețimea absolută este filosofia noastră de producție și valoarea noastră cardinală.

Oul este un produs alimentar complet și de o valoare nutritivă inestimabilă. Merită să-i cunoaștem calitățile și importanța pentru sănătate, de aceea comunicăm permanent despre caracteristicile sale. Prin toate acțiunile noastre dorim să contribuim la educarea publicului pentru o alimentație sănătoasă și de aceea credem într-un dialog permanent cu publicul.

Încurajăm formarea unui puternic spirit de echipă manifestat prin respectul față de toți colegii, comunicare proactivă între membrii echipei, atitudine deschisă pentru rezolvarea tuturor problemelor, susținerea creșterii profesionale continue.

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua