Calitatea, atribut al fidelității clienților

FNC

Deoarece un produs de calitate – și ne referim la oul sănătos cu valoare biologică ridicată – necesită un furaj adecvat, atent verificat și selecționat, Aviputna Golești deține o fabrică  de nutrețuri combinate proprie, cu o capacitate de 10 tone pe oră.

Proiectul a fost conceput ca urmare a dorinței de a oferi consumatorilor un produs de calitate, de nivel european. Conduși de obiectivul de a moderniza încontinuu capacitatea noastră de producție, din 2015 până astăzi, încă 6 noi silozuri de 1000 tone fiecare, s-au adăugat proiectului inițial.

Deoarece avem propriul FNC, hrănim găinile după rețete performante, rezultat al colaborării dintre medicii veterinari, nutriționiștii și inginerii din cadrul echipei Aviputna. Linia complet automatizată prin care cerealele din siloz ajung direct în procesul de fabricație, conferă garanția unei depline securități igienice, absolut necesare pentru ouă premium, așa cum sunt cele produse de către ferma noastră.

Furajele sunt fără adaosuri artificiale sau substanțe periculoase care pot afecta sănătatea păsărilor sau a consumatorului.

Producția noastră de furaje respectă cele mai severe criterii din domeniu.

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua