Ouăle delicioase sunt rezultatul colaborării dintre specialiștii fermei Aviputna și prestigiosul Institut Național de Cercetare Dezvoltare pentru Biologie și Nutriție Animală Balotești. Proiectul a cuprins două etape și anume un micro-test la nivel de laborator, efectuat în cadrul IBNA care a testat mai multe rețete, dintre care a fost aleasă cea cu caracteristici biologice superioare. A doua etapă a cuprins un macro-test și anume experimentul propriu-zis, în fermă.

Rezultatele obținute în fermă ne-au încurajat să aducem pe piață un produs funcțional, un aliment superior, plin de nutrienți, cu biodisponibilitate ridicată.

Este vorba despre oul îmbogățit cu vitaminele D3 și E.

asigură 1/2 VITAMINA D3 și 1/4 VITAMINA E din necesarul zilnic

*din doza zilnică recomandată pentru un adult conf. raportului EFSA.

Vă mulțumim că ne-ați ales!

Din Ogradă, pentru o alimentație sănătoasă!

facebook.com/fermaaviputna www.aviputna.ro

BENEFICIILE VITAMINELOR D3 ȘI E ASUPRA ORGANISMULUI

VITAMINA D3 cunoscută și sub denumirea de „vitamina soarelui”, este un nutrient esențial pentru dezvoltarea oaselor, sănătatea scheletului, mușchii sănătoși și reglarea sistemului imunitar. Ea este responsabilă de menținerea nivelului normal de calciu și fosfor în organism, ajutând astfel la creșterea și întărirea oaselor, în special la copii și bătrâni.

La rândul său, VITAMINA E este foarte valoroasă pentru sănătatea inimii, acționând ca un antioxidant. Este considerată un fel de nitroglicerină naturală, deoarece previne leziunile și inflamațiile din interiorul arterelor.

Aceste două vitamine sunt unele dintre cele mai importante pentru sănătatea și funcționarea organismului uman, de la starea de spirit până la arhitectura osoasă.

facebook.com/fermaaviputna www.aviputna.ro

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua