Calitatea, atribut al fidelității clienților

Ouăle ”Din Ogradă” – o nouă recunoaștere internațională pentru gust și calitate

Ferma Aviputna Golești notează încă un succes în palmaresul său: ouăle brandului ”Din Ogradă” au obținut o stea pentru gust și calitate!

91 de bucătari renumiți din 15 asociații culinare și de băuturi prestigioase din Europa s-au adunat în juriul iTQi pentru a degusta și clasifica mai mult de 1000 de produse în trei zile.

Jurizarea se face ”în orb” pentru a se asigura imparțialitate și neutralitate

Pentru detalii l-am chestionat pe Ovidiu Avram, directorul comercial al fermei Aviputna:

”Produsele care câștigă acest premiu intră la jurizare ”în orb” ceea ce înseamnă că numele, marca și originea acestora nu sunt cunoscute! Această metodă permite o jurizare absolut imparțială și neutră.  Calitatea și gustul produselor sunt evaluate strict, după un set de criterii specifice categoriei.

Suntem fericiți să putem oferi încă o garanție în plus pentru consumatorii noștri, premiul iTQi fiind o garanție a excelentului gust și a calității înalte.   Consumatorii noștri ne aleg pentru că ouăle brandului  „Din Ogradă”  se disting pe piața românească de profil prin caracteristicile sale unice, devenind sinonime cu alimentația sănătoasă și gustul distinct, bogat, bun.”

În 2018 ferma Aviputna Golești împlinește 50 de ani de tradiție și calitate, misiunea sa fiind aceea de a contribui la alimentația sănătoasă a românilor prin produse caracterizate de o valoare biologică și nutritivă certă.

Ouăle ”Din Ogradă” pot fi achiziționate din rețeaua națională a magazinelor Kaufland, Carrefour, Selgros, Mega Image și Billa. Brandul este preferat nu doar de consumatorii casnici, ci și de profesioniștii HORECA – restaurante, hoteluri,  cofetării.

Articol scris de Maria Nemeșescu

Ferma Aviputna Golești notează încă un succes în palmaresul său: ouăle brandului ”Din Ogradă” au obținut o stea pentru gust și calitate! 91 de bucătari renumiți din …

În perioada 23 martie – 4 aprilie 2018, AVIPUTNA te provoacă la un concurs online intitulat “ATELIERUL DE ÎNCONDEIAT OUĂ ONLINE”. Răsplătim creativitatea copilului tău. …

Aviputna este povestea unui business responsabil, care s-a autodepășit continuu prin calitățile de excepție ale managerului său, dr. Ștefan Balaban, cel care a transformat o …

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua