Oul ’’Din Ogradă’’ în restaurantele de top din țară

Postat in 2015.09

Un ou care excelează prin gust, calitate și prospețime este primul ingredient pe lista chef-ilor și bucătarilor care întocmesc meniul în orice restaurant din țară.

Declarație doctor Ștefan Balaban, producătorul oului ’’Din Ogradă’’, medaliat la Bruxelles:

Bucuria noastră profesională vine din faptul că din ce în ce mai mulți consumatori casnici ne preferă, acestora alăturându-se  restaurantele, hotelurile și cofetăriile prestigioase din România.

Tehnologia de creștere la sol practicată în Ferma Aviputna Golești prin care găinile sunt crescute și hrănite natural, la fel ca în ograda oricărui țăran, reprezintă criteriul principal al acestei preferințe.

Faptul că oferim produse de o prospețime absolută, controlate permanent sanitar-veterinar și cu cele mai exigente certificări internaționale din domeniu, reprezintă al doilea motiv pentru care portofoliul nostru de clienți se lărgește continuu.

Oul ’’Din Ogradă’’ și îndemânarea bucătarilor și a cofetarilor de a crea produse apreciate, generează experiențe culinare dintre cele mai plăcute pentru consumatorii români,  obiectivul nostru dintotdeauna!’’

Ferma Aviputna Golești furnizează ouă  teraselor, restaurantelor și cofetăriilor din toată țara printre care: Restaurant-Hotel Sheraton, Rin Hospitality, Caro, City Grill, Tratoria Buongiorno, Hanu’ Berarilor, Caru cu Bere, Pescăruș, Hanu’ lui Manuc, Red Angus, cofetăriile-restaurant Chocolat-Createur de Gout, Dorobanți etc.

 

Comunicat de presă AVIPUTNA / Compania de Comunicare AQUI AHORA