Cel mai bun ou din Europa este oul „Din Ogradă”

Postat in 2015.07

Oul ’’Din Ogradă’’ produs de Aviputna Golești a primit cel mai mare premiu acordat de către Institutul Internațional al Gustului și Calității de la Bruxelles, cea mai importantă organizație mondială ce testează băuturile și produsele alimentare.

superior taste award

Evenimentul s-a produs la cea de-a 11-a ediție, juriul fiind format din somelieri și chefi de prestigiu mondial, deținători de stele Michelin.

Declarație dr. Ștefan Balaban, fondatorul AVIPUTNA GOLEȘTI

”Faptul că la acest moment suntem singurii din România și din Europa care dețin această distincție ne onorează și ne face fericiți!
Fericiți pentru că am oferit pieței românești oul de calitate excepțională, obiectivul la care am aspirat dintotdeauna, certificat acum de o recunoaștere internațională! Folosim o tehnologie unică în România, prin care găinile sunt crescute în mod liber, la sol în volieră, la fel ca în ograda fiecărui țăran, ceea ce a dat roadele pe care le scontam.

Cele două stele acordate oului ’’Din Ogradă’’ reprezintă cea mai bună recomandare în fața consumatorilor noștri de pretutindeni! Aceștia caută la raft oul produs de AVIPUTNA Golești, știind că aleg în același timp, gustul și calitatea!’’

Institutul Internațional al Gustului și Calității este organizația care adună simultan cel mai mare număr de degustători profesioniști. Produsele testate sunt judecate și analizate ’’în orb”, fără ambalaj sau orice alt element de identificare. Prin căutarea și promovarea entuziastă a calității și gustului, jurații își aduc contribuția la creșterea valorii și prestigiului Premiului ”Superior Taste” în întreaga lume.

Comunicat de presă AVIPUTNA / Compania de Comunicare AQUI AHORA