Oul este un aliment complet și bogăția lui nutritivă cu greu poate fi egalată de un altul.
Cei mai mulți dintre noi cunosc doar câteva modalități de a le prepara: fierte, moi sau tari, prăjite, omletă. Dar oul este atât de versatil și pretabil la a fi gătit în cele mai diverse moduri, încât este păcat să nu le experimentăm.
Iată 10 feluri în care se mănâncă ouăle în jurul lumii:
Vitamina K are funcții importante în organism iar cercetările efectuate au demonstrat că este o moleculă extrem de importantă. Datele recente indica faptul că deficitul …
→
Starea de spirit, somnul și apetitul! Trei dintre cele mai importante lucruri care aduc fericirea și satisfacția fiecărei zile și care ne ajută să întâmpinăm …
→
E toamnă și treburile par mai multe ca oricând. Este și vremea zarzavaturilor, a conservelor, a pregătirii cămărilor pentru iarnă, copiii au reînceput școala, așa …
→