Oul este un aliment complet și bogăția lui nutritivă cu greu poate fi egalată de un altul.
Cei mai mulți dintre noi cunosc doar câteva modalități de a le prepara: fierte, moi sau tari, prăjite, omletă. Dar oul este atât de versatil și pretabil la a fi gătit în cele mai diverse moduri, încât este păcat să nu le experimentăm.
Iată 10 feluri în care se mănâncă ouăle în jurul lumii:
Ouăle se află în fruntea listei de alimente cu efecte benefice pentru sănătate, datorită valorii lor biologice excepționale, de 93,8%! Ceea ce înseamnă că furnizează …
→
Ouăle scoțiene, cunoscute și sub numele de “Scotch Eggs,” sunt o delicioasă rețetă de chiftele umplute cu ouă fierte cleioase. Ouăle se fierb, se învelesc …
→
Un simbol puternic asociat Paștelui este oul! Oul este considerat în multe culturi ca reprezentând perfecțiunea, creația, fecunditatea, renașterea, iar introducerea sa ca simbol central …
→