Calitatea, atribut al fidelității clienților

Riscul de cancer mamar poate fi redus prin consumul de ouă

Riscul de cancer mamar poate fi redus prin consumul de ouă – conform unui studiu inițiat de Universitatea de Medicină din Oregon, Statele Unite și desfășurat în Shanghai (sudul Chinei), pe un eșantion de peste 1000 de femei.

Consumă minimum 3 ouă pe săptămână!

Apasă butonul HD pentru a viziona la o calitate mai bună.

Ai două opțiuni: fie natural, folosind coloranți naturali așa cum sunt ceapa roșie, sfecla roșie, ceaiul verde, fie folosind vopsea din comerț. Vopsirea naturală a …

Dacă e sărbătoare, atunci avem cozonac! Paștele și Crăciunul românesc se desfășoară sub emblema cozonacului bine făcut, a cărui mireasmă dulce și aromată te face …

Problemele în ciclul metilării sunt considerate în medicina actuală ca fiind unul din factorii primari, greu de detectat în multe afecțiuni și procese degenerative. Recent, …