Calitatea, atribut al fidelității clienților

Riscul de cancer mamar poate fi redus prin consumul de ouă

Riscul de cancer mamar poate fi redus prin consumul de ouă – conform unui studiu inițiat de Universitatea de Medicină din Oregon, Statele Unite și desfășurat în Shanghai (sudul Chinei), pe un eșantion de peste 1000 de femei.

Consumă minimum 3 ouă pe săptămână!

Apasă butonul HD pentru a viziona la o calitate mai bună.

Problemele în ciclul metilării sunt considerate în medicina actuală ca fiind unul din factorii primari, greu de detectat în multe afecțiuni și procese degenerative. Recent, …

Sărbătoarea atat de dragă românilor și anume Crăciunul când celebrăm cu bucurie Nașterea Domnului, este de neconceput fără cozonac. Unele gospodinele care au timp și …

 Vitamina K are funcții importante în organism iar cercetările efectuate au demonstrat că este o moleculă extrem de importantă. Datele recente indica faptul că deficitul …