Premiat la Bruxelles
pentru gust și calitate
aviputna

Brandul Din Ogradă, produs de ferma Aviputna, a primit cea mai înaltă distincție de la Institutul Internațional al Gustului și Calității din Bruxelles, confirmând calitatea superioară și gustul deosebit al ouălor sale.

Ouăle provin de la găini crescute liber, în condiții naturale, hrănite cu furaje 100% naturale și crescute într-un ambient controlat ce respectă standarde biologice și tehnologice avansate, inclusiv o tehnologie germană unică în România. Produsele sunt verificate sanitar și livrate în condiții excelente de prospețime.

Agricultura ecologică
cu îngrășământ organic
aviputna

Avisol este un îngrașământ organic, 100% natural, rezultat din dejecția de pasăre și care îndeplinește toate cerințele impuse de Directivele CE 834/2007, CE 889/2008 privind producția ecologică. Provine exclusiv din ferma proprie și nu conține paie, rumeguș sau adaosuri naturale sau chimice datorită sistemelor de creștere existente în fermă.

Dejecția proaspăt scoasă din hală este supusă, timp de 10-14 zile, unui proces de fermentare aerobă la 70C și apoi uscare încă 15 zile. În urma fermentării, amoniacul este eliminat și captat în bazine speciale în care se află bacterii ce se hrănesc cu amoniac.

Agricultura ecologică
cu îngrășământ organic
aviputna

Aviputna este deținătoarea unei tehnologii unice de fermentare și transformare a dejecției de pasăre în îngrășământ organic. Dejecția provine exclusiv din ferma proprie și nu conține paie, rumeguș sau adaosuri naturale sau chimice datorită sistemelor de creștere existente în fermă.

Dejecția proaspăt scoasă din hală este supusă, timp de 10-14 zile, unui proces de fermentare aerobă la 70C și apoi uscare încă 15 zile. În urma fermentării, amoniacul este eliminat și captat în bazine speciale în care se află bacterii ce se hrănesc cu amoniac.