Calitatea, atribut al fidelității clienților

Ouăle premiate ’’Din Ogradă’’, acum și în magazinele Kaufland

Consumul de alimente sănătoase este unul dintre cele mai puternice trenduri la ora actuală, împletit cu preferința pentru produse românești de foarte bună de calitate, capabile să răspundă unui public din ce în ce mai exigent.

În acest sens, vara anului 2016 vine cu o veste așteptată de către consumatori: brandul integral românesc de ouă ”Din Ogradă” vine mai aproape de casa ta!

Declarația doctorului Ștefan Balaban, fondatorul Aviputna:

Îmi face plăcere să anunț consumatorii din România că am satisfăcut una dintre cele mai frecvente solicitări adresate Fermei Aviputna: posibilitatea de a găsi brandul de ouă premium ”Din Ogradă” în magazinele situate cât mai aproape de casă, indiferent de rețeaua de care aparțin.

din-ograda-kaufland

Astfel, pentru a oferi publicului consumator cel mai facil acces la produsele noastre, începând din această vară, ouăle premium ”Din Ogradă” se vor găsi și în rețeaua națională a magazinelor Kaufland, care se alătură rețelelor Carrefour, Selgros, Mega Image și Billa.

Ouăle ”Din Ogradă” sunt de o prospețime absolută, controlate permanent sanitar-veterinar și dețin cele mai exigente certificări de calitate și biosecuritate din domeniu.

Aș dori să profit de prilej pentru a mulțumi atât consumatorilor casnici, cât și profesioniștilor HORECA – printre care se numără restaurantele, hotelurile și cofetăriile prestigioase din România – pentru faptul că suntem în continuare considerați drept cea mai sănătoasă și gustoasă alegere.”

Ferma Aviputna produce ouă după o tehnologie germană de ultimă generație, unică în România, prin care găinile sunt crescute în mod liber, la fel ca în ograda fiecărui țăran.

Brandul ’’Din Ogradă’’ a obținut recunoaștere internațională, fiind premiat la Bruxelles pentru gust și calitate.

Comunicat de presă AVIPUTNA/Compania de Comunicare AQUI AHORA

– Comunicat de presă –   Viața este prea scurtă pentru a nu mânca și a bea bine! decretează, pe bună dreptate specialiștii de la …

      – COMUNICAT DE PRESĂ –   Suntem mândri să prezentăm astăzi în fața consumatorului român un nou produs și anume ouăle „Delicioase„, …

Aviputna, societate cu capital 100% românesc – deținătoarea unei tehnologii unice de fermentare și transformarea dejecției de pasăre în îngrășământ organic – a lansat produsul …

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua