Calitatea, atribut al fidelității clienților

Ouă fierte moi

Trebuie să mâncăm ouăle în mod deștept ca să ne bucurăm de extraordinarele lor calități, fapt pentru care trebuie respectat calendarul biologic al corpului și posibilitatea acestuia de a procesa un anumit tip de alimente la diversele ore ale zilei.

Prin urmare, oul trebuie să fie consumat îndeosebi dimineața. Este momentul cel mai potrivit al zilei.

Ouăle fierte moi

Cum și în cât timp se fierb corect

 

Iodul este un element important, valoros pentru glanda tiroidă, a cărei funcționare  influențează echilibrul întregului organism, prin hormonii produși. Important de reținut: atenție la solurile …

Cum să nu iubești diminețile răcoroase de toamnă? Această rețetă este perfectă pentru aceste zile! 

Sunt câteva semne care nu dau greș aproape niciodată și care îi ajută pe gospodari și pe micii fermieri să separe sexul puișorilor de găină …