Oul se introduce în dieta bebelușului încă de la vârsta de 7-9 luni
Mai întâi hrănim copilul cu gălbenuș, undeva în jurul vârstei de 7-9 luni, după ce ne consultăm și cu pediatrul micuțului în privința cantității. La această vârstă ar trebui să fie deja familiarizat cu fructele și legumele. 3 gălbenușuri pe săptămâna reprezintă o porție ideală, dar medicul pediatru va avea ultimul cuvânt.
Albușul intră în alimentație după 1 an și la fel ca și la adult, ideal este să fie consumat dimineața sau la prânz, niciodată seara.
Iată aici o rețetă simplă și sănătoasă pentru micuțul tău:
Ouăle se află în fruntea listei de alimente cu efecte benefice pentru sănătate, datorită valorii lor biologice excepționale, de 93,8%! Ceea ce înseamnă că furnizează …
→
Ouăle scoțiene, cunoscute și sub numele de “Scotch Eggs,” sunt o delicioasă rețetă de chiftele umplute cu ouă fierte cleioase. Ouăle se fierb, se învelesc …
→
Un simbol puternic asociat Paștelui este oul! Oul este considerat în multe culturi ca reprezentând perfecțiunea, creația, fecunditatea, renașterea, iar introducerea sa ca simbol central …
→