Calitatea, atribut al fidelității clienților

Avisol, îngrășământul organic fără egal!

Aviputna, societate cu capital 100% românesc – deținătoarea unei tehnologii unice de fermentare și transformarea dejecției de pasăre în îngrășământ organic – a lansat produsul Avisol.

Acesta este un îngrășământ organic, aplicabil la toate culturile agricole, prezintă o compoziție chimică superioară și este adecvat utilizării în agricultura ecologică.

Declarație Avram Romeo-Ovidiu 

”Produsul Avisol realizat 100% în ferma Aviputna a fost lansat recent, și se adresează unei categorii foarte largi de beneficiari. De la aceia care doresc să-și împodobească balconul cu flori superbe ori plante aromatice folosite în bucătărie și până la marii agricultori, trecând prin pasionații de grădinărit care desfășoară munci agricole pe lângă casă sau în livada proprie, de la deținătorii de solarii și livezi până la cei care îngrijesc terenuri de golf sau peluze de diverse dimensiuni, cu toții beneficiază de avantajele Avisol, care se diferențiază de orice produs similar de pe piața de profil!

Îngrășământul organic Avisol are un ph de 7,4, capabil să  asigure menținerea fertilității solului și îmbogățirea acestuia și nu conține alte adaosuri chimice sau naturale, paie ori rumeguș.  Este un îngrășământ organic fără egal din cel puțin două motive și anume:

  • poate fi folosit cu același succes pentru a fertiliza toate tipurile de culturi, fie ele mari sau mici, de la ghivecele de apartament, până la solarii, livezi, terenuri de golf, peluze, etc.;
  • întotdeauna am pledat pentru alegeri sănătoase! Urmare a acestui fapt, timp de câțiva ani am lucrat la implementarea unei tehnologii japoneze unice de fermentare aerobă și transformare a dejecției de pasăre într-o materie uscată. Astăzi, ferma Aviputna este deținătoarea exclusivă a acestei tehnologii în România, ce îndeplinește toate cerințele impuse de Directivele CE 834/2007 și 889/2008 privind producția ecologică.i îndeplinește toate cerințele impuse de Directiva CE 834/2007 privind producția

Avantajele îngrășământului organic Avisol sunt multiple: se descompune treptat, asigurând permanent elemente nutritive solului și culturilor, ceea ce duce la o producție superioară, fiind garanția unei culturi bogate în mod natural – în timp ce alte tipuri de îngrășământ trebuie permanent reîmprospătate – poate fi împrăștiat cu ușurință în mod mecanizat, deoarece se prezintă sub formă de granule în 3 categorii, are un ph neutru, oferă deplină protecție mediului, și nu în ultimul rând facilitează o aplicare ușoară și uniformă pe terenurile agricole.

În concluzie, toți cei care sunt interesați să cultive o hrană sănătoasă sau care vor să aibă soluri foarte bune folosind îngrășământ natural de cea mai bună calitate, pot folosi acest îngrășământ organic, fermentat natural, cu un conținut ridicat de materie organică, azot, fosfor și potasiu, precum și alte microelemente. Compoziția sa excepțională reușește să compenseze solurile deficitare din România, iar granularea îngrășământului rezultă în mod natural din fermentarea și răvășirea permanentă a dejecției, fără ca produsul final să fie supus vreunui proces termic sau chimic.

Avisol poate fi achiziționat direct de la fermă, prin comandă telefonică sau foarte simplu prin platforma eMag. Atunci când clienții fac diverse cumpăraturi pentru casă prin intermediul acestei platforme, pot adăuga și îngrășământul Avisol care se regăsește în diferite litraje, în funcție de nevoile clientului.

De asemenea, produsul Avisol poate fi achiziționat din rețeaua Dedeman.

În încheiere doresc să adaug că am dorit ca prin crearea acestui produs să marcăm nu doar respectul nostru pentru mediu, ci și pentru așteptările clienților exigenți, care doresc să cumpere cel mai bun fertilizator organic la cel mai bun preț posibil!”

Pentru relații suplimentare

📱 +40 237 214 014, office@aviputna.ro

_________________________________

COMUNICAT DE PRESĂ

 În rândul iubitorilor de patiserie se știe deja că un aluat nu mai poate fi ”dres” dacă nu au fost create cele mai bune condiții …

De ce să consumi ouă poșate? Pentru că păstrează toate calitățile nutritive fiind gătite astfel, fiind una dintre cele mai sănătoase metode de preparate. Ouăle …

Ouăle sunt o sursă la îndemână, accesibilă și perfect bio-disponibilă de proteine și nutrienți cu valoare biologică înaltă. Ele sunt, de asemenea, în mod natural …

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua