Calitatea, atribut al fidelității clienților

AVIPUTNA LANSEAZĂ OUĂLE „DELICIOASE” ÎMBOGĂȚITE CU VITAMINELE D3 ȘI E, UNICE ÎN ROMÂNIA

 

 

 

– COMUNICAT DE PRESĂ –

 

Suntem mândri să prezentăm astăzi în fața consumatorului român un nou produs și anume ouăle Delicioase, rezultat al colaborării dintre specialiștii noștri și prestigiosul Institut Național de Cercetare Dezvoltare pentru Biologie și Nutriție Animală Balotești.

Viziunea companiei noastre de a fi în linie cu cercetarea de profil și a implementa cele mai noi soluții tehnologice pentru un produs alimentar superior, ne-a adus până la punctul în care putem comunica pieței românești lansarea ouălor Delicioaseîmbogățite cu vitaminele D3 și E, cu o compoziție plină de nutrienți și biodisponibilitate ridicată.

Oul îmbogățit cu vitaminele D3 și E, deja pe rafturile supermarketurilor!

Ouăle Delicioase pot fi deja găsite pe rafturile supermarketurilor. Ceea ce le face unice este faptul că sunt îmbogățite cu vitaminele D3 și E, fapt care le recomandă drept un aliment excepțional prin aportul zilnic de nutrienți esențiali care ne susțin sănătatea.

Am constatat că statisticile medicale din întreaga lume indicau o creștere a numărului de boli cronice la baza cărora stau, printre altele, lipsa vitaminelor D3 și E. Astfel, ne-am fixat obiectivul ambițios de a oferi consumatorilor un produs care să conțină un plus din ambele vitamine, pentru a acoperi cea mai mare parte a dozei zilnice recomandate.

Sunt vitamine esențiale care trebuie obținute pe cale exogenă – din alimentație sau prin intermediul soarelui, ceea ce nu e întotdeauna posibil – pentru a ne pune la adăpost de osteoporoză, boli cardiovasculare sau autoimune, infecții, tulburări psihologice/cognitive în cazul deficitului de vitamina D3, și de afectarea integrității funcționale a sistemelor nervos și muscular, în cazul deficitului de vitamina E.

O noutate o reprezintă și faptul că ouăle Delicioase au și cod QR, ceea ce permite consumatorului ca printr-o simplă scanare, să afle informațiile esențiale despre acest produs.

În concluzie, prin intermediul ouălor Delicioase îmbogățite cu vitaminele D3 și E, am dorit să oferim consumatorilor români o soluție alimentară gustoasă, accesibilă, întemeiată pe cercetări nutriționale solide!

Aviputna, brand puternic poziționat pe segmentul de alimentație sănătoasă.

Ferma Aviputna numără deja peste 50 de ani de tradiție și calitate, care încă de la început s-a poziționat puternic pe segmentul de alimentație sănătoasă. Cunoscută publicului consumator pentru brandul de ouă „Din Ogradă” –

un brand premiat de patru ori la Bruxelles pentru gust și calitate – ferma Aviputna, companie cu capital 100% românesc, desfășoară o activitate complexă care cuprinde: cultivarea pământului, producerea furajelor, creșterea tineretului

de înlocuire, creșterea găinilor ouătoare, colectarea și distribuirea ouălor, producerea de îngrășământ organic. Ouăle produse de Aviputna sunt un brand preferat nu doar de către consumatorii casnici, ci și de profesioniștii HoReCa – restaurante, hoteluri, cofetării.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să consultați site-ul fermei Aviputna Golești htps://aviputna.ro/.

 

Sursa: Comunicat de presa Aviputna Golesti

Un simbol puternic asociat Paștelui este oul! Oul este considerat în multe culturi ca reprezentând perfecțiunea, creația, fecunditatea, renașterea, iar introducerea sa ca simbol central …

 În rândul iubitorilor de patiserie se știe deja că un aluat nu mai poate fi ”dres” dacă nu au fost create cele mai bune condiții …

De ce să consumi ouă poșate? Pentru că păstrează toate calitățile nutritive fiind gătite astfel, fiind una dintre cele mai sănătoase metode de preparate. Ouăle …

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua