Calitatea, atribut al fidelității clienților

Atelierul de încondeiat ouă online

În perioada 23 martie – 4 aprilie 2018, AVIPUTNA te provoacă la un concurs online intitulat “ATELIERUL DE ÎNCONDEIAT OUĂ ONLINE”.

Răsplătim creativitatea copilului tău. Trimite-ne o imagine cu un ou decorat ce mânuța lu, iar noi te premiem cu ouă DIN OGRADA pentru întreaga familie timp de 6 luni. Răspunde printr-un comentariu (pe facebook.com/fermaaviputna) la postare și te-ai înscris în concurs.

Perioada de desfășurare a concursului 23 martie – 4 aprilie 2018.

UPDATE: Ca urmare a numărului mare de solicitări din ultimele zile, am decis să prelungim cu o zi perioada de înscriere la concursul nostru”Atelierul de încondeiat ouă online” – imaginile cu ouăle încondeiate de copilașii dvs pot fi postate până pe 5 aprilie, ora 24:00. Câștigătorul se va anunța în cursul zilei de vineri, 6 aprilie. Mult succes tuturor participanților!

Regulament concurs “ATELIERUL DE ÎNCONDEIAT OUĂ ONLINE”

1.Organizator:
Concursul “ “ATELIERUL DE ÎNCONDEIAT OUĂ ONLINE” este organizat de AVIPUTNA SRL (denumită în continuare «Organizator»). Concursul se va desfăsura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Regulamentul oficial în cauză este întocmit și făcut public conform legislației aplicabile în România.

2. Locul de desfășurare a concursului:
Concursul este organizat și se desfășoară pe pagina facebook.com/fermaaviputna. Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveți cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresă de e-mail validă și nume/prenume reale.

3. Perioada de desfășurare a concursului:
Concursul se desfășoara în perioada 23 martie – 4 aprilie ora 24:00.

4. Înscrierea în concurs:
Pentru a participa la concurs, participanții trebuie :
– să dețină un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume reale;
– să acceseze prezenta pagină de concurs aflată pe pagina de facebook.com/fermaaviputna.
– să posteze o imagine cu un ou decorat de un copil în perioada 23 martie – 4 aprilie 2018 la macheta concursului.
– un participant poate fi descalificat (prin opțiunea de ștergere a informațiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul și prezentul regulament. Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicită a acestui regulament și consideră orice date cu privire la participant adevărate și corecte. În cazul descoperirii oricăror neconcordanțe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

5. Dreptul de participare:
Poate participa la acest concurs orice persoană fizică, indiferent de sex, naționalitate sau religie. Prin excepție de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare.

6. Premii:
Premiul constă în livrarea direct către câștigător a unui numar de 60 ouă în fiecare lună timp de 6 luni incepând cu luna aprilie. (total 360 ouă) Toate costurile de livrare intră în atribuțiile organizatorului.

7. Acordarea premiului:
Premiul va fi acordat în urma extragerii prin intermediul aplicației www.random.org. Toți participanții care răspund cu un comentariu vor fi introduși în aplicația www.random.org cu nume și prenume de profil, așa cum au declarat la momentul înscrierii.

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 5 aprilie pe pagina facebook.com/fermaaviputna, iar premiul va fi trimis până la sfârșitul fiecărei luni.

8. Litigii:
Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă. Organizatorul nu își va asuma nici o răspundere cu privire la pretențiile terților sau ale instituțiilor asupra premiilor câștigate de către participanți. Organizatorul nu iși asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informații false sau eronate. Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncționalități în derularea concursului ca urmare a acțiunilor unor terți cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de telecomunicații sau alții asemenea. Organizatorul își asumă responsabilitatea numai în ceea ce privește acordarea premiilor. Organizatorul nu este răspunzator sub nici o formă pentru continutul generat și pentru utilizatorii înscriși în acest concurs, ori pentru consecințele care decurg din această acțiune.

9. Regulamentul concursului:
Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.aviputna.ro Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă și necondiționată a prevederilor prezentului Regulament și obligativitatea respectării acestora. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiția anunțării modificărilor pe pagina www.aviputna.ro Modificările / forma modificată a Regulamentului intră în vigoare numai după publicarea online. Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România. În cazul nerespectării prezentului regulament / concurs, premiile câștigate nu se vor acorda.

9. Contact:
Pentru mai multe informații referitoare la concurs, vă rugăm să vă adresați echipei de organizare la adresa de email: office[@]aviputna.ro.

Ferma Aviputna Golești notează încă un succes în palmaresul său: ouăle brandului ”Din Ogradă” au obținut o stea pentru gust și calitate! 91 de bucătari renumiți din …

În perioada 23 martie – 4 aprilie 2018, AVIPUTNA te provoacă la un concurs online intitulat “ATELIERUL DE ÎNCONDEIAT OUĂ ONLINE”. Răsplătim creativitatea copilului tău. …

Aviputna este povestea unui business responsabil, care s-a autodepășit continuu prin calitățile de excepție ale managerului său, dr. Ștefan Balaban, cel care a transformat o …

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua