Calitatea, atribut al fidelității clienților

Abia lansate, ouăle ”Delicioase” au câștigat premiul pentru gust și calitate de la Bruxelles

– Comunicat de presă –

 

Viața este prea scurtă pentru a nu mânca și a bea bine! decretează, pe bună dreptate specialiștii de la Institutul Internațional al Gustului din Bruxelles, institut care reunește câteva sute de bucătari și somelieri de prestigiu.

”Iar noi suntem perfect de acord, de aceea suntem mândri să informăm publicul consumator român că brandul de ouă ”Delicioase”, îmbogățite cu vitaminele D3 și E, proaspăt lansat, a câștigat recent premiul pentru gust și calitate ”Superior Taste” de la Bruxelles! – declară Ovidiu Avram, director comercial al fermei Aviputna și adaugă:

Alăturăm acest premiu, care ne onorează și ne bucură foarte mult, în vitrina noastră de trofee, alături de celelalte 4 premii acordate de către acest organism prestigios celuilalt brand consacrat al fermei Aviputna, ”Din Ogradă”.

Acest premiu este replica în oglinda a stelelor Michelin acordate chef-ilor și restaurantelor și vine să încununeze proiectul ouălor ”Delicioase” la care lucram de câțiva ani.

Nu doar că ”Delicioasele” oferă consumatorului un plus de vitamine D3 și E, care sunt absolut esențiale și se obțin numai pe cale exogenă – dar avem acum certificarea că acestea întrunesc și condiții superioare de gust și calitate, pe care membrii juriului le-au bifat cu maximă exigență!

 

Este un vis împlinit obținerea acestei noi distincții, deoarece marchează faptul că standardele pe care singuri ni le-am impus pentru a fi prima alegere a consumatorului român sunt validate și de către cei mai calificați profesioniști europeni ai domeniului. Aceștia se conduc după criterii total obiective, produsele fiind analizate și evaluate după o metodologie strictă și neutră, fără ca numele mărcii și al produsului să fie cunoscut! Scorul final se caracterizează prin acuratețe și obiectivitate absolute, așa cum trebuie să fie orice aliment sau băutură care obține eticheta ”Superior Taste”.

Prin tot ce facem căutăm să îndeplinim cele mai importante două obiective care ne poziționează distinct pe piață și anume, pe de o parte produse de calitate absolută, pe de altă parte educație fără întrerupere pentru o nutriție sănătoasă. Ne dorim ca oamenii să fie informați, să cumpere în cunoștință de cauză cel mai bun produs din orice categorie – în cazul nostru acesta fiind oul – și să beneficieze nutrițional și metabolic de toate avantajele unei alegeri alimentare bine informate” – a conchis directorul comercial al fermei Aviputna, Ovidiu Avram.

Ferma Aviputna numără deja peste 50 de ani de tradiție și calitate. Încă de la început misiunea sa a fost aceea de a se poziționa pe segmentul de alimentație sănătoasă, fiind în linie cu tehnologia și cercetarea științifică de profil.

Ouăle ”Delicioase” se regăsesc în Kaufland și Carrefour și online pe freshful.ro. Prin simpla scanare a codului QR se pot accesa informațiile esențiale despre produs.

Comunicat de Presă Aviputna – Compania de comunicare AQUI AHORA

– Comunicat de presă –   Viața este prea scurtă pentru a nu mânca și a bea bine! decretează, pe bună dreptate specialiștii de la …

      – COMUNICAT DE PRESĂ –   Suntem mândri să prezentăm astăzi în fața consumatorului român un nou produs și anume ouăle „Delicioase„, …

Aviputna, societate cu capital 100% românesc – deținătoarea unei tehnologii unice de fermentare și transformarea dejecției de pasăre în îngrășământ organic – a lansat produsul …

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua