Calitatea, atribut al fidelității clienților

2015, un an în care Aviputna Golești a excelat în gust și calitate

Ferma Aviputna Golești le multumește clienților și partenerilor săi, pentru faptul că 2015 a fost unul dintre cei mai buni ani din istoria companiei.

Declarație dr. Ștefan Balaban, fondatorul Aviputna:

’’Dacă astăzi, ne putem declara satisfăcuți de faptul că am bifat toate obiectivele propuse, datorăm acest lucru partenerilor, dar mai ales consumatorilor noștri!

Anul acesta oul ’’Din Ogradă’’ a fost premiat la Bruxelles pentru gust și calitate, fiind consacrat drept cel mai bun ou din Europa. Deși acest premiu ne onorează, cel mai mult suntem onorați de încrederea consumatorilor noștri. Ei ne validează zi de zi la raft, atunci când ne caută produsele, pentru că le cunosc caracteristicile și le apreciază valoarea biologică și nutrițională.

Tehnologia de creștere la sol prin care găinile sunt crescute și hrănite natural, la fel ca în ograda oricărui țăran, reprezintă criteriul cel mai important în decizia de cumpărare.

Ouăle produse de Aviputna Golești  pot fi găsit în magazinele de profil în cofraje de 10, 20 (mărimea XL) și 6 ouă. Deoarece sunt de o prospețime absolută, controlate permanent sanitar-veterinar și cu cele mai exigente certificări internaționale din domeniu, portofoliul nostru de clienți se lărgește continuu. Astfel, pe lângă consumatorii casnici, Ferma Aviputna aprovizionează restaurantele, hotelurile și cofetăriile prestigioase din România.

Suntem mulțumiți atât de faptul că în 2015 am inaugurat 6 noi silozuri a câte 1000 de tone fiecare, un concept de construcție și procesare bazat în totalitate pe tehnologia germană Himmel, cât și pentru că am obținut toate certificările de calitate și biosecuritate în domeniu.

Obiectivul nostru pentru 2016 este de a rămâne în preferințele consumatorilor, drept cea mai sănătoasă și gustoasă alegere!

Acum la final de an, dorim să adresăm tuturor clienților, partenerilor și colaboratorilor noștri, un an nou cu sănătate și sărbători cu gust tuturor românilor, oriunde s-ar afla!’’

Comunicat de Presă Aviputna/Compania de comunicare AQUI AHORA

 

 

 

 

– Comunicat de presă –   Viața este prea scurtă pentru a nu mânca și a bea bine! decretează, pe bună dreptate specialiștii de la …

      – COMUNICAT DE PRESĂ –   Suntem mândri să prezentăm astăzi în fața consumatorului român un nou produs și anume ouăle „Delicioase„, …

Aviputna, societate cu capital 100% românesc – deținătoarea unei tehnologii unice de fermentare și transformarea dejecției de pasăre în îngrășământ organic – a lansat produsul …

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 40,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 728.304.992
Tel.: (+40) 723.597.271
Fax: (+40) 372.252.993

E-mail: office@aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua