aviputna producator oua
Calitatea, atribut al fidelității clienților

DIN OGRADĂ îți recomandă consumul de ouă pentru că:

Cele mai indicate metode de preparare a oului sunt, în ordine: oul moale, oul semicleios  – obținut prin poșare sau fierbere moderată – și omleta amestecată direct pe foc.

Intră pe pagina noastră de facebook @fermaaviputna pentru rețete spectaculoase pe bază de ouă!

oua-cu-avocado

Încearcă mâine dimineață acest mic dejun sănătos și hrănitor! 

Trebuie să mâncăm ouăle în mod deștept ca să ne bucurăm de extraordinarele lor calități, fapt pentru care trebuie respectat calendarul biologic al corpului și …

Oul se introduce în dieta bebelușului încă de la vârsta de 7-9 luni Mai întâi hrănim copilul cu gălbenuș, undeva în jurul vârstei de 7-9 …

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 22,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 237 214 014
Fax: (+40) 237 214 014

E-mail: office[@]aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua