oua din ograda

Din Ogradă

Din Ogradă – Un brand premiat pentru gust și calitate

Oul produs de brandul Din Ogradă a primit cel mai mare premiu acordat de către Institutul Internațional al Gustului și Calității de la Bruxelles, cea mai importantă organizație mondială ce testează băuturile și produsele alimentare.

Această recunoaștere internațională reconfirmă calitățile remarcabile pentru gust și sănătate ale oului produs de ferma noastră, care folosește o tehnologie germană de ultimă generație, unică în România.

De la libertatea de mișcare a găinii și furajul 100% natural și până la ambient, totul reproduce cele mai bune condiții biologice și tehnologice pentru obținerea unui aliment de o calitate excepțională, similar cu cel tradițional, din ograda oricărui țăran. În plus, produsul nostru este exigent controlat și verificat sanitar, fiind livrat la standarde superioare de prospețime.

Beneficiile pe care acest ou premiat le aduce sănătății sunt validate permanent de clienții noștri, care aleg întotdeauna brandul de ouă Din Ogradă atunci când vor să fie siguri că oferă familiei un produs proaspăt, perfect natural, certificat și avizat de cele mai exigente autorități în domeniu.

Pe lângă producția de ouă de calitate superioară, ferma Aviputna SRL desfăşoară o activitate complexă care mai cuprinde: cultivarea pământului, producerea furajelor, creşterea tineretului de înlocuire, creşterea găinilor ouătoare, colectarea şi distribuirea ouălor.

 

din ograda
din ograda