aviputna producator oua
Calitatea, atribut al fidelității clienților

Aviputna Golești inaugurează 6 noi silozuri

Ferma Aviputna Golești adaugă investițiilor făcute în ultimii ani,  6 noi silozuri a câte 1000 de tone fiecare, inaugurate astăzi.

Întregul concept de construcție și procesare se bazează pe tehnologia germană Himmel, fiind construit în proporție de 50% cu bani europeni și 50% prin participare proprie.

Beneficiile sunt de ordin economic și de sporire a condițiilor de biosecuritate.

Declarație doctor Ștefan Balaban, fondatorul Aviputna:

’’Un produs atât de competitiv cum este oul ’’Din Ogradă’’, premiat la Bruxelles pentru gust și calitate, reclamă un standard tehnologic ridicat și imperativul de a răspunde exigențelor pieței.

În al doilea rând, a fost o decizie economică dictată de necesitatea de a stoca cerealele, chiar în incinta propriei unități. Silozurile reprezintă un plus  în obținerea unui mediu curat, aseptic, de depozitare a hranei pentru păsări.

În ciuda unei birocrații sinuoase și uneori descurajante, am reușit să ducem la bun sfârșit acest proiect, în care participarea noastră a fost egală cu fondurile europene primite.

Pentru Aviputna Golești, cele 6 noi silozuri au reprezentat un nou efort investițional în tehnologie și resursa umană.  Este însă un efort asumat și firesc atunci când obiectivul tău este acela de a fi prima alegere a cumpărătorului, atunci când se află în fața raftului de produse alimentare.’’

Aviputna Golești este prima fermă de găini cu capital integral privat din țară. Din 1991 până în prezent aceasta s-a aflat permanent în top 5 ferme avicole din ţară în ceea ce privește producţia de ouă.

Comunicat de presă Aviputna/Compania de comunicare AQUI AHORA

Sunt câteva semne care nu dau greș aproape niciodată și care îi ajută pe gospodari și pe micii fermieri să separe sexul puișorilor de găină …

oua-cu-avocado

Încearcă mâine dimineață acest mic dejun sănătos și hrănitor! 

Trebuie să mâncăm ouăle în mod deștept ca să ne bucurăm de extraordinarele lor calități, fapt pentru care trebuie respectat calendarul biologic al corpului și …

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 22,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 237 214 014
Fax: (+40) 237 214 014

E-mail: office[@]aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua