aviputna producator oua
Calitatea, atribut al fidelității clienților

Aviputna Golești inaugurează 6 noi silozuri

Ferma Aviputna Golești adaugă investițiilor făcute în ultimii ani,  6 noi silozuri a câte 1000 de tone fiecare, inaugurate astăzi.

Întregul concept de construcție și procesare se bazează pe tehnologia germană Himmel, fiind construit în proporție de 50% cu bani europeni și 50% prin participare proprie.

Beneficiile sunt de ordin economic și de sporire a condițiilor de biosecuritate.

Declarație doctor Ștefan Balaban, fondatorul Aviputna:

’’Un produs atât de competitiv cum este oul ’’Din Ogradă’’, premiat la Bruxelles pentru gust și calitate, reclamă un standard tehnologic ridicat și imperativul de a răspunde exigențelor pieței.

În al doilea rând, a fost o decizie economică dictată de necesitatea de a stoca cerealele, chiar în incinta propriei unități. Silozurile reprezintă un plus  în obținerea unui mediu curat, aseptic, de depozitare a hranei pentru păsări.

În ciuda unei birocrații sinuoase și uneori descurajante, am reușit să ducem la bun sfârșit acest proiect, în care participarea noastră a fost egală cu fondurile europene primite.

Pentru Aviputna Golești, cele 6 noi silozuri au reprezentat un nou efort investițional în tehnologie și resursa umană.  Este însă un efort asumat și firesc atunci când obiectivul tău este acela de a fi prima alegere a cumpărătorului, atunci când se află în fața raftului de produse alimentare.’’

Aviputna Golești este prima fermă de găini cu capital integral privat din țară. Din 1991 până în prezent aceasta s-a aflat permanent în top 5 ferme avicole din ţară în ceea ce privește producţia de ouă.

Comunicat de presă Aviputna/Compania de comunicare AQUI AHORA

Trebuie să mâncăm ouăle în mod deștept ca să ne bucurăm de extraordinarele lor calități, fapt pentru care trebuie respectat calendarul biologic al corpului și …

Oul se introduce în dieta bebelușului încă de la vârsta de 7-9 luni Mai întâi hrănim copilul cu gălbenuș, undeva în jurul vârstei de 7-9 …

retete-cu-oua

Quiche cu dovlecei și ouă „Din Ogradă” pentru o masă ușoară. O rețetă sănătoasă, extrem de ușor de pregătit, aspectuoasă și foarte gustoasă. Această tartă se poate …

Contact
Aviputna S.R.L.
Str. Victoriei, nr. 22,
Loc. Goleşti, judeţul Vrancea, România.

Tel.: (+40) 237 214 014
Fax: (+40) 237 214 014

E-mail: office[@]aviputna.ro
aviputna producator ouaaviputna producator oua